28 Φεβρουαρίου 2014

27 Φεβρουαρίου 2014

25 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου και Εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων με τον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη και τον Διευθυντή του Υφ. Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου, την Τρίτη 25/2/2014.

Συνάντηση είχε σήμερα η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη, παρουσία του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων κ. Λάγγα, του Γραμματέα κ. Ταλίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.
Κατά τη συνάντηση, η κ. Αντωνίου μαζί με τους εκτροφείς

23 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στη δεντροφύτευση που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλίτσας, την Κυριακή 23/2/2014.

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στη δεντροφύτευση που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλίτσας, την Κυριακή 23/2/2014.










Ακολουθούν φωτογραφίες

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στην παρουσίαση προτάσεων για τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη Γουνοποιία, το Σάββατο 22/2/2014.

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στην παρουσίαση προτάσεων για τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη Γουνοποιία, το Σάββατο 22/2/2014. 






Ακολουθούν φωτογραφίες

Η Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων της Π.Ε. Καστοριάς, το Σάββατο 22/2/2014.

Η Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων της Π.Ε. Καστοριάς, το Σάββατο 22/2/2014.








21 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, την Πέμπτη 20/2/2014.

   
Συνάντηση  πραγματοποίησε η  Βουλευτής Καστοριάς  κα  Μαρία Αντωνίου με  τον  Υπουργό  Παιδείας  και  Θρησκευμάτων  κ.  Κωνσταντίνο  Αρβανιτόπουλο για  το  θέμα  της  Πανεπιστημιακής  Σχολής  στην  Καστοριά.

   Στη  συνάντηση  αυτή  συζητήθηκαν  τα δεδομένα που προκύπτουν από μελέτη την οποία ανακοίνωσε ο Υπουργός σε σχέση με τη διερεύνηση

Ομιλία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στην Ολομέλεια της Βουλής για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Ενιαίος Φορέας Εξωστρέφειας», την Πέμπτη 20/2/2014.


20 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Πρεσβευτή της Ρουμανίας στην Ελλάδα κο Lucian Fatu, την Τετάρτη 19/2/2014.

Την Τετάρτη 19-2-2014 η Βουλευτής Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου συναντήθηκε στο γραφείο της, στην Αθήνα, με τον Πρεσβευτή της Ρουμανίας στην Ελλάδα κο Lucian Fatu.
Η συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, είχε ως βασικό θέμα το ελληνικό εξαγωγικό εμπόριο και συγκεκριμένα τις προοπτικές επέκτασης

19 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ.Μαρίας Αντωνίου με τον Πρόεδρο της ΛΑΡΚΟ κ. Κωνσταντίνο Μπομπή και τον Τεχνικό Σύμβουλο Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ κ. Γεράσιμο Αποστολόπουλο, την Τρίτη 18/2/2014.

Χθες, Τρίτη  18  Φεβρουαρίου  2014,  πραγματοποιήθηκε  συνάντηση  της  Βουλευτού  Καστοριάς  κας  Μαρίας  Αντωνίου με  τον  Πρόεδρο  της  ΛΑΡΚΟ  κ.  Κωνσταντίνο  Μπομπή  και τον Τεχνικό Σύμβουλο Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ  κ.  Γεράσιμο Αποστολόπουλο, παρουσία αντιπροσωπείας των δύο μεταφορικών

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα «Αποκάλυψη των Δημάρχων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς:  

          Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη
          Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου

Θέμα: «Αποκάλυψη των Δημάρχων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος»

Τις τελευταίες ώρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ετήσια έκθεση πεπραγμένων για το έτος

18 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου και 18 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη, για το θέμα της φορολόγησης των αγροτών, την Τρίτη 18/2/2014.

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου και 18 Βουλευτών  της Νέας Δημοκρατίας με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη , σχετικά με τις προτάσεις που κατέθεσαν με τη μορφή ερώτησης για τη φορολόγηση των αγροτών, την οποία  υπέγραψαν 33 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.


Οι Βουλευτές της ΝΔ, ανέλυσαν τις συγκεκριμένες προτάσεις που ήδη είχαν καταθέσει, και ο

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα «Προτάσεις για την φορολόγηση των αγροτών».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Αθήνα 18-2-2014

 Προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα
 Προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση
 Προς του Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη
 Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη 


  ΘΕΜΑ: «Προτάσεις για την φορολόγηση των αγροτών»


 Η υλοποίηση μέσω εγκυκλίων, της νομοθετικής ρύθμισης για την φορολόγηση των αγροτών, λόγω ασαφειών, ελλείψεων  αλλά και κακών χειρισμών, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους

15 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στην εκδήλωση του Εσπερινού Λυκείου Καστοριάς, το Σάββατο 15/2/2014.

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στην εκδήλωση του Εσπερινού Λυκείου Καστοριάς, το Σάββατο 15/2/2014.









Ακολουθούν φωτογραφίες

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με Φορείς της Π.Ε. Καστοριάς για το θέμα της Παιδιατρικής Κλινικής, το Σάββατο 15/2/2014.

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με Φορείς της Π.Ε. Καστοριάς για το θέμα της Παιδιατρικής Κλινικής, το Σάββατο 15/2/2014.






Ακολουθούν φωτογραφίες 

Η Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς, την Παρασκευή 14/2/2014.

Η  Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς, την Παρασκευή 14/2/2014.







Ακολουθούν φωτογραφίες


14 Φεβρουαρίου 2014

Ερώτηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο με θέμα: «Στελέχωση του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Καστοριάς με Εκπαιδευτικό και Επιστημονικό Προσωπικό».

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

                                                         
Προς: Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο
                                                                             
ΘΕΜΑ: «Στελέχωση  του  ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Καστοριάς  με  Εκπαιδευτικό και Επιστημονικό  Προσωπικό»
 
   κ. Υπουργέ,

Στη σημερινή δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε, ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά,  η 

13 Φεβρουαρίου 2014

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα «Καταβολή αντίτιμου διοδίων στους σταθμούς των συνόρων κατά την έναρξη της διαδρομής των αλλοδαπών φορτηγών αυτοκινήτων στη χώρα. Τρόποι αντιμετώπισης σημαντικών προβλημάτων των Ελλήνων αυτοκινητιστών και υποκλοπής του μεταφορικού έργου τους».

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς:

1)      Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα

2)    Υπουργό  Υποδομών  Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

   
ΘΕΜΑ: «Καταβολή αντίτιμου διοδίων στους σταθμούς των συνόρων κατά την έναρξη της διαδρομής των αλλοδαπών φορτηγών αυτοκινήτων στη χώρα. Τρόποι αντιμετώπισης σημαντικών προβλημάτων των Ελλήνων αυτοκινητιστών και υποκλοπής του μεταφορικού έργου τους».

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,
Ο χώρος των Ελλήνων αυτοκινητιστών, έντονα και πολύπλευρα πληττόμενος από την

Απάντηση του αρμόδιου Υπουργού στην ερώτηση Βουλευτών που συνυπέγραψε η Μαρία Αντωνίου με θέμα «Προβλήματα και Προτάσεις για την τήρηση βιβλίου εσόδων-εξόδων από τους αγρότες»

Σας επισυνάπτουμε την απάντηση  του αρμόδιου Υπουργού στην ερώτηση Βουλευτών που συνυπέγραψε η Μαρία Αντωνίου με θέμα «Προβλήματα και Προτάσεις για την τήρηση βιβλίου εσόδων-εξόδων από τους αγρότες»









Ακολουθεί  η απάντηση :

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στην κοπή της Βασιλόπιτας της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, την Τετάρτη 12/2/2014.

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στην κοπή της Βασιλόπιτας της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, την Τετάρτη 12/2/2014.






Ακολουθούν φωτογραφίες 

12 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, την Τρίτη 11/2/2014.

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.
Στη συνάντηση αυτή ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδας Καλλίρης υπέγραψε τη μεταφορά του δικαιώματος υπογραφής της έγκρισης της μελέτης του έργου ‘’ Αναμόρφωση Μαιευτικής Κλινικής και

9 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων της Π.Ε. Καστοριάς, την Κυριακή 9/2/2014.

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων  της Π.Ε. Καστοριάς, την Κυριακή 9/2/2014.










Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, την Κυριακή 9/2/2014.

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, την Κυριακή  9/2/2014.









Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, το Σάββατο 8/2/2014.

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, το Σάββατο 8/2/2014.










7 Φεβρουαρίου 2014

Συνέντευξη Τύπου της Μαρίας Αντωνίου στα Μ.Μ.Ε. την Παρασκευή 7/2/2014 για τα τρέχοντα θέματα της Π.Ε. Καστοριάς.


Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα «Καταβολή εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών».

Προς:
Τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: Καταβολή εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.

Στο πλαίσιο των μέτρων κοινωνικής προστασίας ευπαθών ομάδων του πληθυσμού θεσπίστηκε με τις διατάξεις της παρ. 2, του άρθρου 27 του ν.3016/2002 η χορήγηση ετήσιας εισοδηματικής ενίσχυσης, προκειμένου να στηριχθούν οικογένειες

6 Φεβρουαρίου 2014

Ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα «Προγραμματική περίοδος (2014-2020)».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,  κ. Κ.Χατζηδάκη.
Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ι.Βρούτση

ΘΕΜΑ: «Προγραμματική περίοδος (2014-2020)».

κ. Υπουργοί,

Σήμερα, μια εποχή με ιστορικά υψηλά ποσοστά ανεργίας για τη χώρα, η σχεδίαση της νέας

4 Φεβρουαρίου 2014

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα «Άρση Περιορισμού που έθεσε ο Νόμος 3833/2010 σε αναγνώριση προϋπηρεσίας προσωπικού που μεταφέρθηκε από τις Δημοτικές επιχειρήσεις στους Δήμους».

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ

Κ. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Κ. Υπουργό Εσωτερικών                        

ΘΕΜΑ:  

Άρση Περιορισμού που έθεσε ο Νόμος 3833/2010 σε αναγνώριση προϋπηρεσίας προσωπικού που μεταφέρθηκε από τις Δημοτικές επιχειρήσεις στους Δήμους

Κύριοι Υπουργοί,

Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κατηγορίες εργαζομένων (σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου

2 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, την Κυριακή 2/2/2014.

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, την Κυριακή 2/2/2014.








Ακολουθούν φωτογραφίες

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στη σύσκεψη φορέων που πραγματοποίησε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς, την Κυριακή 2/2/2014.

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στη σύσκεψη φορέων που πραγματοποίησε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς, την Κυριακή 2/2/2014.




Ακολουθούν φωτογραφίες 

Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, στην οποία παρευρέθησαν η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου, το Σάββατο 1/2/2014.

Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, στην οποία παρευρέθησαν η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου, το Σάββατο 1/2/2014.







Ακολουθούν φωτογραφίες

1 Φεβρουαρίου 2014

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, το Σάββατο 1/2/2014.

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις των Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Καστοριάς, το Σάββατο 1/2/2014.






Ακολουθούν φωτογραφίες

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, την Παρασκευή 31/1/2014.

Η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, την Παρασκευή 31/1/2014.







Ακολουθούν φωτογραφίες

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα «Συμψηφισμός εισφορών και αποζημιώσεων των αγροτών από τον ΕΛΓΑ»

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο

Θέμα: «Συμψηφισμός εισφορών και αποζημιώσεων των αγροτών από τον ΕΛΓΑ»

Κύριε Υπουργέ,

  Σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, οι ασφαλιστικές εισφορές για τον

Ερώτηση Βουλευτών που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Χρηματοδότηση Σχεδίων Βελτίωσης».

ΕΡΩΤΗΣΗ


Προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη

Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο

Θέμα: «Χρηματοδότηση Σχεδίων Βελτίωσης»

   Η χορήγηση δανείων σε επενδυτές-αγρότες με Σχέδιο Βελτίωσης, γίνεται πλέον μέσω  του Εθνικού