29 Σεπτεμβρίου 2014

Ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Χρηματοδότηση Κέντρου Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με αυτισμό - Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς».

                                           
  Αθήνα, 24  Σεπτεμβρίου  2014

               Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

ΠΡΟΣ: Τον  Υπουργό Υγείας,
   κ. Βορίδη



ΘΕΜΑ: «Χρηματοδότηση   Κέντρου  Ημέρας   για   παιδιά,  εφήβους  και   νεαρούς  ενήλικες   με   αυτισμό  -  Δ.Α.Δ.  Ν.  Καστοριάς»


κ. Υπουργέ,

26 Σεπτεμβρίου 2014

Συμμετοχή της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου σε κοινή σύσκεψη με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας», την Πέμπτη 25/9/2014.

Συμμετοχή της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου σε κοινή σύσκεψη με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας», την Πέμπτη 25/9/2014, προσκεκλημένη του

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Πρόβλημα με την πρακτική άσκηση για μεγάλο ποσοστό σπουδαστών ΤΕΙ και ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ στα Δημόσια Νοσοκομεία».

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς:

·         Υγείας

·         Παιδείας και Θρησκευμάτων

·         Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

ΘΕΜΑ: Πρόβλημα με την πρακτική άσκηση για μεγάλο ποσοστό σπουδαστών ΤΕΙ και ΕΠΑΛ -  ΕΠΑΣ στα Δημόσια Νοσοκομεία

Οι σπουδαστές των ΤΕΙ Νοσηλευτικής και οι σπουδαστές νοσηλευτικών ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ  για να αποκτήσουν άδεια άσκησης επαγγέλματος αλλά και για να διευρύνουν την

25 Σεπτεμβρίου 2014

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Στέρηση του δικαιώματος συνταξιοδότησης σε οφειλέτες του ΟΑΕΕ».

Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον: Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
               κ. Ιωάννη Βρούτση


Θέμα: Στέρηση του δικαιώματος συνταξιοδότησης σε οφειλέτες του ΟΑΕΕ

Κύριε Υπουργέ,

Ο Νόμος 4075/2012, ο οποίος τροποποίησε διατάξεις των προηγούμενων νόμων 3863 και 3996, παρείχε τη δυνατότητα σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ να πάρουν σύνταξη,

24 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Αδαμόπουλο, την Τετάρτη 24/9/2014.

Συνεχίζοντας  τις  συναντήσεις  σήμερα, Τετάρτη  24  Σεπτεμβρίου  2014, η  Βουλευτής  Καστοριάς   κα   Αντωνίου, επισκέφτηκε τον   Αντιπεριφερειάρχη    Καστοριάς,  κ.  Αδαμόπουλο.  Κατά  τη  διάρκεια  της   συνάντησης, η  κα  Αντωνίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί  από   τον 

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Να εκσυγχρονιστεί ο ασφαλιστικός κανονισμός του ΕΛΓΑ».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Καρασμάνη

Θέμα : Να εκσυγχρονιστεί ο ασφαλιστικός κανονισμός του ΕΛΓΑ

Κύριε Υπουργέ,

            Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας έχουν επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στον αγροτικό τομέα,  

23 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στο Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή, την Τρίτη 23/9/2014.

Τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Αγγελή, επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη  23  Σεπτεμβρίου  2014, η  Βουλευτής  Καστοριάς   κα   Αντωνίου.  Κατά  τη  διάρκεια  της   συνάντησης, η  κα Αντωνίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο  για  

22 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στο ΚΑΠΗ Καστοριάς, τη Δευτέρα 22/9/2014.

Στο  ΚΑΠΗ  του  Δήμου  Καστοριάς  βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα   22  Σεπτεμβρίου 2014, η  Βουλευτής  Καστοριάς  κα  Αντωνίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης  συνομίλησε με τα

Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις αθλήτριες της Καστοριάς που διακρίθηκαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας της Βοσνίας.

Αγαπητές  Αθλήτριες,

Σοφία, Αθανασία και Θωμαΐς,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση των Μεταλλίων στο 

Η Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση RUN GREECE και Ημιμαραθώνιο Καστοριάς, την Κυριακή 21/09/2014.

Η Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση  RUN GREECE και Ημιμαραθώνιο Καστοριάς, την Κυριακή 21/09/2014.








Ακολουθούν φωτογραφίες

21 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κα Μαρίας Αντωνίου στη Θεία Λειτουργία και στη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και της Τίμιας Κάρας της Οσίας Σοφίας, την Κυριακή 21 /9/2014.

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κα Μαρίας Αντωνίου στη Θεία Λειτουργία και στη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και της Τίμιας Κάρας της Οσίας Σοφίας, την Κυριακή 21 /9/2014.







Ακολουθούν φωτογραφίες

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις της Π.Ε. Καστοριάς, το Σάββατο 20/9/2014.

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις της Π.Ε. Καστοριάς, το Σάββατο 20/9/2014.










Ακολουθούν φωτογραφίες

20 Σεπτεμβρίου 2014

Η Μαρία Αντωνίου στην Ημερίδα που πραγματοποίησε ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με θέμα " Νίκη της Ολυμπιακής Ιδέας προϋποθέτει ήττα των αναβολικών", το Σάββατο 20/9/2014.

Η Μαρία Αντωνίου στην Ημερίδα που πραγματοποίησε ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με θέμα " Νίκη της Ολυμπιακής Ιδέας προϋποθέτει ήττα των αναβολικών", το Σάββατο 20/9/2014.







Ακολουθούν φωτογραφίες

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου και του Προεδρείου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων με τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Μαυραγάνη, την Πέμπτη 18-09-2014.

Συνάντηση  πραγματοποίησε την Πέμπτη  18  Σεπτεμβρίου 2014, η  Βουλευτής  Καστοριάς  κα  Μαρία Αντωνίου  και εκπρόσωποι  του  Πανελλήνιου Συνδέσμου  Εκτροφέων   Γουνοφόρων   Ζώων,  που  αποτελούνταν από τον Πρόεδρο  κ.  Λάγγα, τον Γραμματέα κ. Ταλίδη και τον

19 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κα Μαρίας Αντωνίου με τον Πρόεδρο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Γεώργιο Ρεσίνη, την Παρασκευή 19/9/2014.

Συνάντηση  πραγματοποίησε  σήμερα, Παρασκευή   19   Σεπτεμβρίου 2014, η  Βουλευτής  Καστοριάς  κα  Μαρία Αντωνίου με  τον   Πρόεδρο του 1ου Κυνηγετικού   Συλλόγου  Καστοριάς  κ.  

Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή Καθηγητή του ΑΠΘ κ. Κώστα Αντωνιάδη προς τη Βουλευτή Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου, που αφορά την συμμετοχή της στην επίλυση μακροχρόνιου προβλήματος σε σχέση με τη ειδικότητα της Στοματικής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Θεσσαλονίκη 16/09/2014
Προς την                                              
Βουλευτή του                                          
Ελληνικού Κοινοβουλίου
κα Μαρία Αντωνίου


Αξιότιμη κα Αντωνίου,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συμβολή σας στην επίλυση ενός

16 Σεπτεμβρίου 2014

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: : Συμψηφισμός των πάσης φύσεως υποχρεώσεων των ενστόλων προς το Δημόσιο με τα αναδρομικά του ΣΤΕ.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χαρδούβελη

Θέμα : Συμψηφισμός των πάσης φύσεως υποχρεώσεων των ενστόλων προς το Δημόσιο με τα αναδρομικά του ΣΤΕ.

Κύριε Υπουργέ,
Η Ολομέλεια του ΣτΕ τον περασμένο Ιανουάριο, με την  υπ. αριθ. 2193/2014 απόφαση, έκρινε ομόφωνα τις  περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων, οι οποίες έγιναν αναδρομικά

Μαρία Αντωνίου : Ένταξη στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» του έργου « Πάρκο Ανάπτυξης και Αναψυχής ‘’Προφήτης Ηλίας’’ στη Διποταμία».

Μετά τη διαδικασία αξιολόγησης ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Δημήτρης Ιατρίδης υπέγραψε την ένταξη στο πρόγραμμα

15 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος ΟΓΑ στην Κοζάνη, τη Δευτέρα 15/9/2014.


Στην τελετή εγκαινίων του παραρτήματος ΟΓΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη Λευκόβρυση Κοζάνης, παρέστη σήμερα, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Διοικητής του ΟΓΑ,  κ.

14 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, την Κυριακή 14/9/2014.

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στις εκδηλώσεις  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό  Κράτος, την Κυριακή 14/9/2014.







Ακολουθούν φωτογραφίες

Η Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Τοιχιού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τοιχιού, το Σάββατο 13/9/2014.

Η Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Τοιχιού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τοιχιού, το Σάββατο 13/9/2014.









Ακολουθούν φωτογραφίες

12 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

Η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, είναι ίσως,  η μεγαλύτερη εθνική συμφορά στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού.
Μια «πληγή», που παραμένει ανοιχτή, και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες,

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου με τον καθηγητή του ΑΠΘ και νέο Υπεύθυνο ανασκαφών στο Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού κ. Κωνσταντίνο Κωτσάκη, την Πέμπτη 11/9/2014.

Συνάντηση είχε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον καθηγητή του ΑΠΘ και νέο Υπεύθυνο ανασκαφών στο Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού κ. Κωνσταντίνο  Κωτσάκη μετά από πρόσκληση του.

Ο κ. Κωτσάκης ξενάγησε την κ. Αντωνίου σε

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: Παρακράτηση ευρωπαϊκών αγροτικών επιδοτήσεων για συμψηφισμό με οφειλές προς ΟΓΑ

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους κ.κ.Υπουργούς: Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη
                                        Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ.
                                        Ιωάννη Βρούτση
Θέμα: Παρακράτηση ευρωπαϊκών αγροτικών επιδοτήσεων για συμψηφισμό με οφειλές προς ΟΓΑ

Κύριε Υπουργέ,

11 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου στον Αγιασμό των σχολείων της Π.Ε. Καστοριάς για την έναρξη της νέα σχολική χρονιά.

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου στον Αγιασμό των σχολείων  της Π.Ε. Καστοριάς για την έναρξη της νέα σχολική χρονιά.





Ακολουθούν φωτογραφίες

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: « Όχι στην παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ και άλλων υποχρεώσεων των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων, από τις Δ.Ο.Υ. και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις πάσης φύσεως ενισχύσεις και επιδοτήσεις, όπως επιστροφή ΦΠΑ, ενιαία ενίσχυση, εξισωτική αποζημίωση, προγράμματα, σχέδια βελτίωσης κλπ».

ΕΡΩΤΗΣΗ
                                                                            Αθήνα 10-9-2014


Προς τους Υπουργούς α) Οικονομικών κ. Χαρδούβελη Γκίκα
β) Εργασίας κ. Βρούτση Γιάννη
γ) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Καρασμάνη     Γεώργιο


Θέμα: « Όχι στην παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ και άλλων υποχρεώσεων των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων,  από τις Δ.Ο.Υ. και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις πάσης φύσεως ενισχύσεις και επιδοτήσεις, όπως επιστροφή ΦΠΑ, ενιαία ενίσχυση, εξισωτική αποζημίωση, προγράμματα, σχέδια βελτίωσης κλπ»

Κύριοι Υπουργοί

10 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου για τη νέα σχολική χρονιά.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και στις οικογένειές τους,

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου στα έργα αναμόρφωσης της Μαιευτικής Κλινικής και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, την Τετάρτη 10/9/2014.

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου στα έργα αναμόρφωσης της Μαιευτικής Κλινικής και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, την Τετάρτη 10/9/2014.





Ακολουθούν φωτογραφίες 

9 Σεπτεμβρίου 2014

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Το ασφαλιζόμενο επάγγελμα πρέπει να λειτουργεί ως παράγοντας εκτίμησης της αναπηρίας στις γνωματεύσεις ΚΕΠΑ».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
                             κ. Ιωάννη Βρούτση

 Θέμα:
«Το ασφαλιζόμενο επάγγελμα πρέπει να λειτουργεί ως παράγοντας εκτίμησης της αναπηρίας στις γνωματεύσεις ΚΕΠΑ»                                                         

Κύριε Υπουργέ,
   ο ΟΓΑ χορηγεί σύνταξη αναπηρίας από κοινή νόσο με την βασική προϋπόθεση να «έχει κριθεί ανάπηρος σε ποσοστό 67% λόγω παθήσεως ή βλάβης ή εξασθένηση σωματικής ή

8 Σεπτεμβρίου 2014

Ερώτηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη με θέμα : «Καταβολή Επιδόματος Θέρμανσης σε Φοιτητές».

                                                           
 Αθήνα, 05  Σεπτεμβρίου  2014
Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
                                                               
      Προς: Τον  κ. Γκίκα  Χαρδούβελη, Υπουργό  Οικονομικών
                                                                   
          ΘΕΜΑ: «Καταβολή  Επιδόματος  Θέρμανσης  σε  Φοιτητές»
 
   Κ. Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε, ανά την επικράτεια αρκετές περιοχές της χώρας μας, όπως και η δική μου, είναι  ορεινές  με  δύσκολους  και  παγερούς  χειμώνες.        Στη σημερινή δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε, είναι επιτακτική ανάγκη ένα από τα  βασικά αγαθά, το πετρέλαιο,

4 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση της Βουλευτού Καστοριάς κας Μαρίας Αντωνίου με το προεδρείο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 3/9/2014.

Συνάντηση  είχε   την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου η Βουλευτής  Καστοριάς  κας  Μαρία  Αντωνίου  με  το  προεδρείο της  Ένωσης  Στρατιωτικών  Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας.

Στη συνάντηση το προεδρείο της Ένωσης ενημέρωσε την κα Αντωνίου  για τα προβλήματα των μελών της Ένωσης αλλά

Επίσκεψη της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου στον κάμπο του Δ.Δ. Πολυκάρπης, με αφορμή τη χαλαζόπτωση της Τρίτης και αποστολή επιστολής προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλειο Έξαρχο , την Τετάρτη 3/9/2014.

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στο Δ.Δ. Πολυκάρπης.


Η Βουλευτής συνομίλησε με παραγωγούς μήλων και φασολιών οι οποίοι επλήγησαν από την πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα έντασης και ποσότητας βροχόπτωση και

3 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου και ομάδα Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη με θέμα: «Τροποποίηση - βελτίωση ΕΝΦΙΑ κατά τον υπολογισμό του για τις εργατικές κατοικίες".

Προς: - Υπουργό Οικονομικών, κύριο Γκίκα Χαρδούβελη
           -  Υφυπουργό Οικονομικών, κύριο Γιώργο Μαυραγάνη

Θέμα: Τροποποίηση – βελτίωση ΕΝΦΙΑ κατά τον υπολογισμό του για τις εργατικές κατοικίες

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Στο  Άρθρο 4 παρ. 2 του Ν. 4223/2014 (ΦΕΚ Α 287/31-12-2013, Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις) καθορίζονται οι συντελεστές βάσει των

2 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη λειτουργίας παραρτήματος ΟΓΑ στη Δυτική Μακεδονία.

Μετά από μια συνεχή και επίμονη προσπάθεια, που ξεκίνησε  με την κατάθεση σχετικής ερώτησης το Νοέμβριο του 2012 προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτση και συνεχίστηκε με συσκέψεις και συναντήσεις  με τους Διοικητές του ΟΓΑ κ. Δημήτρη Κοντό και κ. Ξενοφώντα Βεργίνη σήμερα το Παράρτημα του ΟΓΑ