23 Ιουνίου 2015

Απάντηση στην αναφορά που κατέθεσε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, με θέμα: "Πρόβλημα πληρωμής των συμβασιούχων υπαλλήλων του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς λόγω καθυστερημένης δημοσίευσης της πρόσληψής τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως".

Απάντηση στην αναφορά που κατέθεσε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, με θέμα: "Πρόβλημα πληρωμής των συμβασιούχων υπαλλήλων  του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς  λόγω καθυστερημένης δημοσίευσης της πρόσληψής τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως".



Ακολουθεί η απάντηση 

Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς "Ο Προφήτης Ηλίας".


ΠΡΟΣ: κ. Κορεντσίδη Ιωάννη,
Πρόεδρο Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» και μέλη Δ.Σ.  
                                                                                                  

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε και Μέλη Δ.Σ.,                                                                                                 
Θα ήθελα να σας  συγχαρώ για την εκλογή σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς "Ο Προφήτης Ηλίας".

19 Ιουνίου 2015

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, «Ο Προφήτης Ηλίας», την Παρασκευή 19/6/2015.

Συνάντηση είχε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, η Βουλευτής Καστοριάς, κα Αντωνίου, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου  Γουνοποιών  Καστοριάς, «Ο Προφήτης Ηλίας».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του νέου

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, την Τετάρτη 17/6/2015.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015  με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά. Στη συνάντηση συμμετείχε  η Βουλευτής Καστοριάς, κα Μαρία Αντωνίου, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης, κος Χ. Κάτανας και

17 Ιουνίου 2015

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Αποκατάσταση της ασφαλιστικής αδικίας που προκάλεσε ο Ν.3865/2010 στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που εισήχθησαν τα έτη 1990 έως 1992».

Ερώτηση
Προς: Υπουργό Εθνικής Άμυνας


Θέμα: Αποκατάσταση της ασφαλιστικής αδικίας που προκάλεσε ο Ν.3865/2010 στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που εισήχθησαν τα έτη 1990 έως 1992.


Κύριε Υπουργέ,

Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην 6η Προσυνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία, την Κυριακή 14/6/2015 στην Καστοριά.(VIDEO)


15 Ιουνίου 2015

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στην 6η Προσυνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία, την Κυριακή 14/6/2015 στην Καστοριά.

Παρουσία της Μαρίας Αντωνίου στην 6η Προσυνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία, την Κυριακή 14/6/2015 στην Καστοριά.









Ακολουθούν φωτογραφίες

Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην 6η Προσυνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία, την Κυριακή 14/6/2015 στην Καστοριά.

Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στην 6η Προσυνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία, την Κυριακή 14/6/2015 στην Καστοριά. 





Ακολουθεί η ομιλία

12 Ιουνίου 2015

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς, Μαρίας Αντωνίου και τoυ Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και Bουλευτή Β΄ Αθηνών, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη στα πλαίσια προετοιμασίας της περιφερειακής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία, την Πέμπτη 12/6/2015.

Παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς, Μαρίας Αντωνίου και τoυ Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και Bουλευτή Β΄ Αθηνών, Κυριάκου Μητσοτάκη  στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη στα πλαίσια προετοιμασίας της περιφερειακής Συνδιάσκεψης  της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία, την Πέμπτη 12/6/2015.




Ακολουθούν φωτογραφίες

11 Ιουνίου 2015

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Υπαγωγή της ανώνυμης εταιρίας «ΕΛΤΑ ΑΕ» στις διατάξεις του Κεφαλαίου Α του ν. 3429/2005».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα

Θέμα: Υπαγωγή της ανώνυμης εταιρίας «ΕΛΤΑ ΑΕ» στις διατάξεις του Κεφαλαίου Α του ν. 3429/2005

  
Σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 1 του ν 3429/2005, η εταιρία «ΕΛΤΑ ΑΕ» υπήχθη στο κεφάλαιο Β του νόμου αυτού, λόγω έναρξης διαδικασιών αποκρατικοποίησής της, δια της εισαγωγής των μετοχών της στο ΧΑ, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμό 136/2002 απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής

10 Ιουνίου 2015

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις καταβολές χρηματοδοτήσεων εγκεκριμένων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και την άσκοπη ταλαιπωρία των δικαιούχων από τις Υπηρεσίες της ΓΓΒ».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς:
-          Τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη
-          Τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γεώργιο Σταθάκη

Θέμα: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις καταβολές χρηματοδοτήσεων εγκεκριμένων  προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και την άσκοπη ταλαιπωρία των δικαιούχων από τις Υπηρεσίες της ΓΓΒ


4 Ιουνίου 2015

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Για τη σύσταση Κοινής Ομάδας Εργασίας με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ελληνικών Αρχών για θέματα ΕΣΠΑ».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού

Για τη σύσταση Κοινής Ομάδας Εργασίας με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ελληνικών Αρχών για θέματα ΕΣΠΑ

Η συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκη με την Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης κα. Κ. Κρέτσου την Τετάρτη 20 Μαΐου, οδήγησε στην ανακοίνωση για

Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών

Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών.








Ακολουθεί η επιστολή


3 Ιουνίου 2015

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Καθυστερήσεις στην καταβολή των δόσεων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος».

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς:

1. Τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πάνο Σκουρλέτη
2.   Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη

Θέμα: Καθυστερήσεις στην καταβολή των δόσεων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Την αίσθηση της αδικίας αισθάνονται χιλιάδες δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα λάβει όλες τις δόσεις, παρά το γεγονός ότι η

Ερώτηση που συνυπέγραψε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Ενδεχόμενο φορολόγησης με συντελεστές 26% και 33% των αμοιβών που λαμβάνει παραγωγός πτηνοτροφικών προϊόντων για παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με το σύστημα της κάθετης οργάνωσης».

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς:  Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη
  
Θέμα: Ενδεχόμενο φορολόγησης με συντελεστές 26% και 33% των αμοιβών που λαμβάνει παραγωγός πτηνοτροφικών προϊόντων για παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με το σύστημα της κάθετης οργάνωσης.


Ο κλάδος της  πτηνοτροφίας  στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα και η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πτηνοτρόφοι παραγωγοί συνεχώς επιδεινώνεται εξαιτίας της κρίσης της αγοράς, της αύξησης  του κόστους παραγωγής και της έλλειψης ρευστότητας.

2 Ιουνίου 2015

Ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου με θέμα: «Μη Καταβολή του Επιδόματος Θέρμανσης στους Δικαιούχους».

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η


   Προς: Τον  κ. Γιάνη  Βαρουφάκη, Υπουργό  Οικονομικών
                                                                    
      ΘΕΜΑ: «Μη    Καταβολή   του   Επιδόματος   Θέρμανσης  στους   Δικαιούχους»
 
         
 κ. Υπουργέ,