17 Ιουνίου 2016

“Ανεύθυνη τακτική από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον διάλογο για το κυνήγι”. Ερώτηση 24 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Συνυπογράφει η Μαρία Αντωνίου

Άλλη μια απόδειξη της συνήθους ανεύθυνης, χαλαρής, χωρίς πρόγραμμα, άποψη, πρόταση και θέση Κυβερνητικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ αποτέλεσε ο ολοκληρωθείς πλέον Εθνικός Διάλογος για το Κυνήγι.
Αιφνιδιαστικά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ξεκίνησε

έναν διάλογο – φιέστα γύρω από το Κυνήγι, χωρίς σαφές πλαίσιο και περίγραμμα.


Ωστόσο ο Αν. Υπουργός παρέλειψε να αποσαφηνίσει επί ποιων συγκεκριμένων ζητημάτων γίνεται ο διάλογος: η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν παρουσίασε ποια είναι τα προβληματικά σημεία και ποια η πρόταση της Κυβέρνησης για να τα αντιμετωπίσει.
Δεν έδωσε τη βασική προσέγγιση του καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργείου, που θα αποτελούσε τη βάση στην ανοιχτή συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κοινωνικούς εταίρους και κόμματα, ώστε να μπορέσει ο κάθε συμμετέχων να τοποθετηθεί υπεύθυνα και να συνεισφέρει δημιουργικά.
Κατά τη συνήθη ανεύθυνη τακτική της δήλωσε ξαφνικά πως ανοίγει όλα τα ζητήματα, πως ξεκινάει από το μηδέν, όταν υπάρχει ήδη ένα πλαίσιο για τη θήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου