25 Ιουνίου 2016

Η Μαρία Αντωνίου, Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας & Καινοτομίας της Ν.Δ. στην τελετή έναρξης Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΤΕΙ Δ.Μακεδονίας.

Η έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος, έρχεται να αποδείξει, να πιστοποιήσει και να αναδείξει τα πρώτα ευεργετήματα της διέλευσης του αγωγού TAP για την περιοχή μας. Γιατί αφενός μεν η διέλευση του φυσικού αερίου από τη περιοχή μας ανοίγει νέους ορίζοντες στη διαμόρφωση του ενεργειακού μίγματος της χώρας, αφετέρου δε η
κοινοπραξία του αγωγού, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, χρηματοδοτώντας την επιστημονική έρευνα, εξασφαλίζει καινοτόμες δράσεις, προς όφελος όλων των τοπικών κοινωνιών.

Το γεγονός αυτό επικροτεί η Μαρία Αντωνίου η οποία την Παρασκευή 24 Ιουνίου, παρευρέθηκε στην Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Καστοριά, με θέμα “Διαχείριση και Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου”, στο οποίο συμμετέχει το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν.


Η Μαρία Αντωνίου, τόσο από την θέση της ως Μόνιμο Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όσο και από τον ορισμό της από τη Νέα Δημοκρατία, ως Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας & Καινοτομίας, χαιρετίζει την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη, τα εκπαιδευτικά συστήματα να γίνουν δυναμικά, ώστε να προβλέπουν τους μετασχηματισμούς της κοινωνίας και να μπορούν να αντεπεξέρχονται στις προκλήσεις της.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου