17 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που πέτυχαν τον στόχο τους!

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμών των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές της περιοχής μας που πέτυχαν τον στόχο τους.
Ανταμείφθηκαν οι κόποι τους και έδωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τόσο
στους ίδιους, όσο στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους.

Η επιτυχία όμως αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα στο δύσκολο μονοπάτι της ζωής. Για τον λόγο αυτό θέλω να διαμηνύσω και σε όσους δεν τα κατάφεραν ότι στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι, δίνουμε διαρκώς μάχες και οι εξετάσεις αυτές είναι μία μόνο από τις μάχες αυτές.
Οι προκλήσεις είναι πολλές και οι ευκαιρίες ακόμη περισσότερες για όλους ανεξαιρέτως. Χρειάζεται διαρκής και σκληρή προσπάθεια, για την επίτευξη των κάθε είδους στόχων.
Σε ότι με αφορά, προς την κατεύθυνση αυτή, θα με βρείτε πάντοτε αρωγό και συμπαραστάτη. Παράλληλα θέλω να διαβεβαιώσω ότι, ως Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, καταβάλω καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουμε όλοι μαζί με οργάνωση και μεθοδικότητα, να καταστήσουμε τον Τομέα αυτό πρωταρχικό και αποτελεσματικό μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας, με την πλήρη και άριστη αξιοποίηση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου