13 Σεπτεμβρίου 2016

“Η Νέα Δημοκρατία ανοίγεται στην Κοινωνία Συμφωνία Αλήθειας με τη Καστοριά και τη Βόρεια Ελλάδα”

Περισσότεροι από 55 Βουλευτές απ’ όλη την Ελλάδα και εκατοντάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (Συντονιστές, Τομεάρχες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών κ.α.) επισκέπτονται 15 νομούς της Βόρειας Ελλάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, στην
Δ.Ε.Θ., με στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα».


Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη Κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Εσωτερικών, Βουλευτή Λέσβου κ. Χαράλαμπο Αθανασίου (πρ. Υπουργό Δικαιοσύνης) και τους Βουλευτές κ. Γεώργιο Στύλιο (πρ. Υφυπουργό Παιδείας) και κ. Στέργιο Γιαννάκη.


Τα μέλη του Κλιμακίου μαζί με την Μαρία Αντωνίου, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς κ. Στέργιο Αδάμ και άλλα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν οργανωμένες επισκέψεις στο Κέντρο Αποθεραπείας– Αποκατάστασης & Κοινωνικής Υποστήριξης Α.μεΑ. Καστοριάς (Χρονίων Παθήσεων, Άργος Ορεστικό), στην Γεωργική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών Καστοριάς (ΓΕΟΚ), όπου είχαν πολύωρη εποικοδομητική συζήτηση με Παραγωγικούς Φορείς & Εκπροσώπους Αγροτών, το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του παραρτήματος Καστοριάς, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, όπου τους έγινε εμπεριστατωμένη ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί, το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη Φορέων Γούνας, με καθολική συμμετοχή, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε συμβολικές επισκέψεις, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς, κ. Σεραφείμ και ξενάγηση στην  Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως, σε Σχολικές μονάδες, στο ΚΑΠΗ Καστοριάς, στο Γηροκομείο και στην Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό.




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου