5 Νοεμβρίου 2016

“Οι ενέργειες του Συνδέσμου Γουνοποιών για ανάπτυξη, παραγωγικότητα και εξωστρέφεια ταυτίζονται πλήρως με τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας για μία Ελλάδα που όλοι οραματιζόμαστε”

Από την σημερινή επίσκεψη στο 1st Fur Shopping Festival που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», 3-6 Νοεμβρίου, στο Εκθεσιακό του Κέντρο.
Είχα την ευκαιρία, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιάννη Κορεντσίδη, να περιηγηθώ στους χώρους του Εκθεσιακού
Κέντρου τουΣυνδέσμου Γουνοποιών, να συνομιλήσω με τους εκθέτες-επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ και να θαυμάσω τις εξαιρετικές δημιουργίες των γουνοποιών στο fashion show, το οποίο παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι δηλώσεις μου στα Μέσα Ενημέρωσης:
“Είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναβρίσκομαι στο πανέμορφο αυτό κτίριο, που υλοποιήθηκε με ευθύνη του Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας», στο νέο αυτό event για την πόλη και το νέο εγχείρημα του Συνδέσμου, πραγματική γιορτή για την πόλη, τον Νομό και τη Γούνα, το οποίο καλωσορίζω και εύχομαι κάθε επιτυχία. Ήδη τα πρώτα μηνύματα και οι επαφές που είχα με τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν είναι άκρως ενθαρρυντικά και για τον λόγο αυτό θέλω να συγχαρώ θερμά τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του «Προφήτη Ηλία» για την προσπάθεια αυτή, που διαπιστώνω ότι στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός, για την πόλη της Καστοριάς, κάτι που πιστώνεται στους ανθρώπους του Συνδέσμου, ότι καταφέρανε να φέρουνε πτήση charter από τη Μόσχα, με εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι θα τονώσουν την τοπική οικονομία και τον παραγωγικό ιστό της περιοχής, προσπάθεια στην οποία θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα και να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Οι ενέργειες αυτές του Συνδέσμου για ανάπτυξη, παραγωγικότητα και εξωστρέφεια ταυτίζονται πλήρως με τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας για μία Ελλάδα της δημιουργίας και της αριστείας που όλοι οραματιζόμαστε”.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου