7 Νοεμβρίου 2016

“Καιροσκοπισμός και επιπολαιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και στο ζήτημα της φύλαξης των συνόρων”


“Η απάντηση και η αδιαμφισβήτητη παραδοχή του Υπουργείου, σε σχετική Ερώτηση που κατέθεσα αναφορικά με την ασφαλή φύλαξη της παραμεθορίου Ελλάδας-Αλβανίας, δείχνει με τον πιο αδιάψευστο τρόπο την επιπόλαιη προσέγγιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για ένα
ακόμη σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την ακριτική μας περιοχή.



Ένα πρόγραμμα της περιόδου 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 12.300.000 ευρώ, που είχαν προγραμματιστεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιτήρησης των ελληνικών συνόρων, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνοαλβανικής μεθορίου, αλλάζουν πλέον σκοπό και θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για αγορά οχημάτων στην Αττική!
Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το γεγονός ότι διαπιστώνω για μία ακόμη φορά τον καιροσκοπισμό και την πλήρη αδιαφορία αυτής της κυβέρνησης, τόσο στα εθνικά, όσο και στα τοπικά μας ζητήματα.
Σεβαστείτε επιτέλους τους έλληνες αστυνομικούς που με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα επιτελούν το καθήκον τους.



Σεβαστείτε επιτέλους τους Συνοριοφύλακες που ασκούν το λειτούργημά τους με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα στις δύσβατες ακριτικές περιοχές μας προσφέροντας ακόμη και τη ζωή τους.
Είναι μάλλον προφανές ότι για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντί της ασφάλειας των πολιτών προέχουν τα κέρδη των αυτοκινητοβιομηχανιών και των αντιπροσώπων τους…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου