30 Ιανουαρίου 2017

“Πρέπει να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικότητας” Η Μαρία Αντωνίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη.

Τις τρεις κορυφές του τριγώνου που αποτελούν τον οδικό άξονα για την έξοδο                  της Ελλάδας από την κρίση, παρουσίασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,                        κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα σε εκδήλωση του ερευνητικού

οργανισμού «διαΝΕΟσις», στη Θεσσαλονίκη.


“Πρέπει να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικότητας. Έχουμε εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ώστε να τελεσφορήσουν, επιτέλους, οι συζητήσεις για τη δημιουργία ζωνών καινοτομίας. Γιατί να στέλνουμε μηχανικούς στο εξωτερικό και να μην δημιουργήσουμε εδώ κέντρα έρευνας. Η επόμενη Κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει καμία απολύτως έκπτωση στο μεταρρυθμιστικό της πρόσωπο. Το μεγαλύτερο πολιτικό κόστος είναι εκείνο της αδράνειας. Θεωρώ ότι είναι προσωπική μου υποχρέωση, στον επόμενο πολιτικό γύρο – που δεν πιστεύω ότι θα αργήσει – να περάσουμε στην πράξη” τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος στην ομιλία του.

Την εκδήλωση με θέμα «Χάρτης εξόδου από την κρίση: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα», διοργάνωσε ο ερευνητικός οργανισμός «διαΝΕΟσις» με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου