19 Μαΐου 2017

“Ο λογαριασμός των σκληρών μέτρων λιτότητας αγγίζει τους πάντες και η λίστα των θυμάτων του 4ου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωράει όλους τους Έλληνες” Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Έπειτα από την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, η Μαρία Αντωνίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η Νέα Δημοκρατία, δίνει τη μάχη της στην Βουλή και στην
κοινωνία, για να ξεσκεπάσει την πολιτική απάτη του 4ου μνημονίου, που ανήκει αποκλειστικά στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παραδίδει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους Ευρωπαίους δανειστές,  δια νόμου, τα κλειδιά της χώρας μας. Η οικονομία παραμένει σε ύφεση, η κοινωνία σε απόγνωση και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τάζει αντίμετρα. Ψηφίσανε με τα δύο χέρια άγρια λιτότητα και μιλάνε για παροχές. Μια καρικατούρα του λεφτά υπάρχουν.

Ο λογαριασμός των σκληρών μέτρων λιτότητας αγγίζει τους πάντες και η λίστα των θυμάτων του 4ου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωράει όλους τους Έλληνες.


Πριν λίγα χρόνια στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετρούσανε νεκρούς, από το κρύο. Τώρα έρχονται και σχεδόν καταργούνε, χωρίς μάλιστα να ντρέπονται, το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Αλήθεια που είναι όλοι εκείνοι που διαδήλωναν και στην περιοχή μας, για τον ειδικό φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης; Μήπως ζεστάθηκαν πλέον με κανένα κομματικό επίδομα θέσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου