11 Μαΐου 2017

Θερμότατη υποδοχή της Μαρίας Αντωνίου στην Κρήτη Προήδρευσε και πραγματοποίησε ομιλία στην Νομαρχιακή Συνέλευση Ρεθύμνου

Με στόχο να φέρει τα στελέχη και τους πολίτες, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ακόμη πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζεται αδιάλειπτα το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής η Μαρία Αντωνίου, ορισμένη
από την Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ., ως Αναπληρώτρια Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας προήδρευσε την Τετάρτη 10 Μαΐου, της Νομαρχιακής Συνέλευσης Ρεθύμνου.


Η Μαρία Αντωνίου, αφού ευχαρίστησε όλα τα τοπικά στελέχη για την υποδοχή που της επιφύλαξαν, αναφέρθηκε στην ομιλία της σε όλα τα τρέχοντα σημεία της πολιτικής επικαιρότητας, άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και όλοι μαζί έστειλαν το μήνυμα  ότι αργά ή γρήγορα, έρχεται η πολιτική αλλαγή και η λύτρωση για τη χώρα, με τη ΝΔ στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οδυσσέα Ζώρα, ενώ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας πως η ενεργή παρουσία και δυναμική συμμετοχή όλων των στελεχών ενισχύει σημαντικά την νικηφόρα πορεία της παράταξης, ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, με τη ΝΔ, ως δύναμη ελπίδας για όλους τους Έλληνες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου