23 Μαρτίου 2018

Στο εντυπωσιακό gala, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας, «Fur Excellence In Athens 2018», παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου.


Στο εντυπωσιακό gala, που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας, «Fur Excellence In Athens 2018», η οποία ανοίγει τις πύλες της σήμερα στην Αθήνα, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου.

Η δήλωση της Μαρίας Αντωνίου, αμέσως μετά την εκδήλωση:
 

«Καταπληκτικές προτάσεις και υψηλής τέχνης δημιουργίες, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, παρουσιάστηκαν με φαντασμαγορικό τρόπο από τους έλληνες γουνοποιούς, σε έναν καλαίσθητο και πρωτοποριακό χώρο, εντυπωσιάζοντας τους εκατοντάδες προσκεκλημένους.

Η ελληνική γούνα, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει κατά καιρούς, δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας, βασιζόμενοι στη δύναμη και στη γνώση της τέχνης, που είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής, με δυναμική, καινοτομία και εξωστρέφεια.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες, τους οποίους θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω, στην καθιερωμένη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσω στο εκθεσιακό κέντρο».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου