6 Μαΐου 2018

Η Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στα περίπτερα της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Οι εντυπώσεις της και οι δηλώσεις της.


Τρεις μέρες τώρα η Καστοριά ζει και αναπνέει στους παλμούς της 43ης Διεθνούς  Έκθεσης Γούνας, που αποτελεί βασικό σημείο ενδιαφέροντος για τον παγκόσμιο εμπορικό κόσμο της Γουνοποιίας.

Ας ελπίσουμε ότι τα αποτελέσματα της Έκθεσης να είναι ανάλογα των προσπαθειών και των προσδοκιών, των Διοργανωτών και των
Γουνοποιών και ότι η χρονιά αυτή θα αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα της βαριάς βιομηχανίας της περιοχής που λέγεται Γούνα.


Είχα την ευκαιρία να περπατήσω και τα 13.500 τ.μ. του Εκθεσιακού Κέντρου, τα οποία έχουν υπερκαλυφθεί, με τη συμμετοχή 123 Εκθετών, που εκπροσωπούν τις μεγαλύτερες και πλέον δυναμικές επιχειρήσεις γούνας από 13 διαφορετικές χώρες.

Κάθε χρόνο ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και από τις συζητήσεις που έκανα, με τους περισσότερους εκθέτες, διαπίστωσα ότι υπάρχει διάθεση, θέληση και αγάπη για την τέχνη τους, γι’ αυτό που δημιουργούν.

Είμαι βέβαιη ότι η Ιδιωτική πρωτοβουλία, η επιχειρηματικότητα και η εξωστρέφεια θα ξαναβρούν τον δρόμο τους. Και στην Καστοριά. Και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Και στην πατρίδα μας!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου